Looking For Anything Specific?

Γιωργοσ Φουντουλησ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ ΒΑΣ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: «Σφάζονται» στο ΕΛΚ για τα ... / «τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας

Γιωργοσ Φουντουλησ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ ΒΑΣ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: «Σφάζονται» στο ΕΛΚ για τα ... / «τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Το ταξίδι (mv 88.039) ελληνες συνθέτες. O τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Γιώργο και μανώλη, πήραμε το αίμα σας και το κάναμε σημαία σημαία που θα κυματίζει σε κάθε γωνιά του ελληνισμού και δεν θα υποσταλεί ποτέ! Ο γιώργος καρελιάς γράφει για την έννοια της πραγματικής μεταρρύθμισης.

O τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα. Τι ειπε σε συγγενη του 18 ιαν 2015 | 12:43. This entry was posted in εθνικισμός, πρώτη σελίδα and tagged γιώργος φουντούλης, μανώλης καπελώνης. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο.

ΦΩΤΟ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ...
ΦΩΤΟ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ... from 4.bp.blogspot.com
«η εθνική πόλο μπορεί να πάρει μετάλλιο». Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και τιμωρία των ενόχων, βροντοφωνάζοντας. Η ελληνεσ πατριωτεσ που εδωσαν(μανωλησ καπελωνησ γιωργοσ φουντουλησ)και δινουν και την ζωη τουσ ακομα για την ελλαδα μασ! Βάζουν τέλος σε γνωστή εκμπομπή του καναλιού. Οι αρνητές των εμβολίων και ο διαχρονικός ανορθολογισμός. Γιώργο και μανώλη, πήραμε το αίμα σας και το κάναμε σημαία σημαία που θα κυματίζει σε κάθε γωνιά του ελληνισμού και δεν θα υποσταλεί ποτέ! Στην πρωτη γραμμη των εθνικων αγωνων. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η χούντα σαμαρά.

1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05.

Τι ειπε σε συγγενη του 18 ιαν 2015 | 12:43. Εσύ που είσαι ασφαλής κάνε μια προσευχή από τον καναπέ σου. 1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Η ελληνεσ πατριωτεσ που εδωσαν(μανωλησ καπελωνησ γιωργοσ φουντουλησ)και δινουν και την ζωη τουσ ακομα για την ελλαδα μασ! Ο γιώργος φουντούλης και ο μάνος καπελώνης είναι τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία… Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Ο γιώργος καρελιάς γράφει για την έννοια της πραγματικής μεταρρύθμισης. Το ταξίδι (mv 88.039) ελληνες συνθέτες. Να κάνουν πράξη όλα για όσα. Έτσι είν' η μοίρα των αγνών πάντα πικρή σαν προσευχή που αναλήφθηκε η ψυχή τους περ' απ'τον θάνατο φαντάζει η ζωή τους κι ας ειν' η ζήση τους. Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας. Η θυμηση σας φάρος και πυξίδα στον αγώνα που δίνουμε.

Ο γιώργος καρελιάς γράφει για την έννοια της πραγματικής μεταρρύθμισης. Γιώργος μαυρωτάς στον «real fm 97,8»: Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας. «η εθνική πόλο μπορεί να πάρει μετάλλιο». 1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Στις 25 Μαρτίου 2016 αρχίζει το μεγαλύτερο ...
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Στις 25 Μαρτίου 2016 αρχίζει το μεγαλύτερο ... from oladeka.com
1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. Τι ειπε σε συγγενη του 18 ιαν 2015 | 12:43. Βάζουν τέλος σε γνωστή εκμπομπή του καναλιού. Έτσι είν' η μοίρα των αγνών πάντα πικρή σαν προσευχή που αναλήφθηκε η ψυχή τους περ' απ'τον θάνατο φαντάζει η ζωή τους κι ας ειν' η ζήση τους. Να κάνουν πράξη όλα για όσα. Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών. Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και τιμωρία των ενόχων, βροντοφωνάζοντας.

This entry was posted in εθνικισμός, πρώτη σελίδα and tagged γιώργος φουντούλης, μανώλης καπελώνης.

Βάζουν τέλος σε γνωστή εκμπομπή του καναλιού. Η ελληνεσ πατριωτεσ που εδωσαν(μανωλησ καπελωνησ γιωργοσ φουντουλησ)και δινουν και την ζωη τουσ ακομα για την ελλαδα μασ! Ο γιώργος καρελιάς γράφει για την έννοια της πραγματικής μεταρρύθμισης. Γιώργος μαυρωτάς στον «real fm 97,8»: Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η χούντα σαμαρά. Το ταξίδι (mv 88.039) ελληνες συνθέτες. Στην πρωτη γραμμη των εθνικων αγωνων. Ο γιώργος φουντούλης και ο μάνος καπελώνης είναι τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία… «τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας Εσύ που είσαι ασφαλής κάνε μια προσευχή από τον καναπέ σου. Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και τιμωρία των ενόχων, βροντοφωνάζοντας. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας.

Αυτό είναι το video από τα τελευταία γενέθλια του γιώργου φουντούλη ανήρτησε ο πατέρας του. Ξεσπά ο γιώργος τσαλίκης για τη φωτιά στην εύβοια: Η ελληνεσ πατριωτεσ που εδωσαν(μανωλησ καπελωνησ γιωργοσ φουντουλησ)και δινουν και την ζωη τουσ ακομα για την ελλαδα μασ! O τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα. «η εθνική πόλο μπορεί να πάρει μετάλλιο».

ΠΟΣΟ Π@ΡΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΑΤΙΑΝΙΔΟΥ;;; ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ...
ΠΟΣΟ Π@ΡΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΑΤΙΑΝΙΔΟΥ;;; ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ... from 3.bp.blogspot.com
Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών. Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και τιμωρία των ενόχων, βροντοφωνάζοντας. Να κάνουν πράξη όλα για όσα. Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας. Αυτό είναι το video από τα τελευταία γενέθλια του γιώργου φουντούλη ανήρτησε ο πατέρας του. «τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας Εσύ που είσαι ασφαλής κάνε μια προσευχή από τον καναπέ σου.

Αυτό είναι το video από τα τελευταία γενέθλια του γιώργου φουντούλη ανήρτησε ο πατέρας του.

Ναι, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ήταν πάλι εκεί για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα μας. Στην πρωτη γραμμη των εθνικων αγωνων. Η θυμηση σας φάρος και πυξίδα στον αγώνα που δίνουμε. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η χούντα σαμαρά. Βάζουν τέλος σε γνωστή εκμπομπή του καναλιού. Το ταξίδι (mv 88.039) ελληνες συνθέτες. Ο γιώργος φουντούλης και ο μάνος καπελώνης είναι τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία… Έτσι είν' η μοίρα των αγνών πάντα πικρή σαν προσευχή που αναλήφθηκε η ψυχή τους περ' απ'τον θάνατο φαντάζει η ζωή τους κι ας ειν' η ζήση τους. Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και τιμωρία των ενόχων, βροντοφωνάζοντας. Ο γιώργος καρελιάς γράφει για την έννοια της πραγματικής μεταρρύθμισης. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας. 1η νοεμβρίου 2013 ώρα 19:05. O τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα.

Γιώργο και μανώλη, πήραμε το αίμα σας και το κάναμε σημαία σημαία που θα κυματίζει σε κάθε γωνιά του ελληνισμού και δεν θα υποσταλεί ποτέ! φουντουλησ. Γιώργος μαυρωτάς στον «real fm 97,8»:

Posting Komentar

0 Komentar